Услуги

Нашите компанија ги нуди следните услуги:

  • Изработка на светлечки и несветлечки реклами
  • Изработка на виткан неон во сите бои
  • Принтање на постери, церади и плексиглас
  • Ласерско сечење и сечење со ЦНЦ машини
  • Изработка на панели и тотеми со дигитален дисплеј
  • Брендирање на возила, излози, камиони и деловни простории.