За нас

Нашата компанија е основана на 20.01.1991 година во Скопје. Оттогаш, па се до денес, постојано сме во чекор со најновите технологии и достигнувања во нашата област. Денес, гордо може да кажеме дека сме едни од најдобрите во својата област. За нас, клиентите се на прво место, за кои работиме вредно и истрајно, се со цел да им пружиме најголем квалитет. Зад нас стојат огромен број на успешно завршени проекти во Македонија но и во странство, а задоволни и среќни клиенти се нашиот најголем мотив. Во делот услуги, погледнете што се нудиме како компанија, а во делот портфолио разгледајте дел од нашите завршени проекти.