Нашите услуги

Принтање

Дел од нашите услуги вклучуваат принтање на постери, церади како и плексиглас. Вршиме ласерско сечење и сечење со ЦНЦ машини како и изработка на панели и тотеми со дигитален дисплеј.

Брендирање

Брендирањето е важен дел од секој бизнис, а ние најпрофесионално знаеме како да го направиме тоа! Вршиме брендирање на возила, излози, камиони, како и деловни простории.

Изработка на реклами

Наша главна дејност е изработка на светлечки и несветлечки реклами, како и виткан неон во сите бои.

Прочитај повеќе

Дел од нашите проекти

Нашите клиенти кажаа за нас

Неон Реклам потполно се посветија и ги исполнија нашите барања – од идеја за светлечка реклама до целосна реализација. Топло ги препорачувам на сите фирми!

Тони

Неон Реклам се синоним за ефикасност и квалитет. Нивното брендирање и реклама потполно ги истакнаа нашите производи.

Славица

Ги препорачувам Неон Реклам на сите компании на кои им треба брза и квалитетна реклама за нивниот бизнис. Одлична соработка и навремена достава.

Петар